کاربرد لوله استیل
لوله steel pipe یک مقطع توخالی و معمولاً استوانه ای می باشند که عمدتاً از آن برای انتقال مواد قابل جریان، مانند مایعات، گازها، دوغابها و پودرها استفاده میشود. از لولههای استیل همچنین برای ساخت سازهها استفاده میشود. مقاطع توخالی لوله ای استنلس استیل ، به مراتب سفتی بر اساس وزن واحد بیشتری نسبت به مقاطع توپر دارند. لوله از مواد مختلفی از جمله سرامیک، شیشه، فایبرگلاس، بسیاری از فلزات، بتن و پلاستیک ساخته میشود. در گذشته لولههای چوبی و سربی نیز مرسوم بودند.
لولههای فلزی به طور معمول از فولاد یا آلیاژهای آهن ساخته میشوند، مانند فولاد کربنی، فولاد زنگ نزن ( استنلس استیل )، فولاد گالوانیزه، و چدن نشکن. از لولههایی با جنس آلیاژهای اینکونل، فولاد کروم مولی و تیتانیوم برای دماها و فشارهای بالا در تأسیسات کارخانجات فرآیندی و نیروگاهها استفاده میشود
انواع پروفیل استنلس استیل
پارس اینوکس وارد کننده پروفیل های استیل ضد زنگ می باشد. پروفیل های استیل توسط تولید کنندگان بزرگ تحت فرآیند زنجیره ای کامل ذوب شدن تا آزمایشات نهایی انجام می شود. تمامی مراحل تولید پروفیل استیل تحت کنترل و نظر مهندسین و متخصصین می باشد. پروفیل استیل در گریدهای مختلفی تولید می شوند اما در ایران گریدهای 302 ، 201 و 420 بیشترین کاربرد را دارند.
کاربرد های پروفیل استیل
پروفیل استنلس استیل جهت مصارف تزئینی و صنعتی کاربرد فراوانی دارند. به عنوان مثال جهت تولید انواع نرده ها و حفاظ برای ساختمان ها نیز استفاده می شوند. بطور کلی قوطی استیل یا همان پروفیل ها در سازه های صنعتی و صنایع نفت، پروشیمی و گاز نیز کاربرد فراوان دارند.
درباره لوله درزدار
لوله استیل درز دار در گریدهای ۳۰۴ ، ۳۱۶ بیشترین مصارف را دارند. جهت ساخت لوله درز دار از ورق های فولادی و جوشکاری استفاده می شود بدین منظور ورق با ضخامت مورد نظر و بر اساس سایز لوله برش خورده و پس از عبور از غلطک های نورد به شکل گرد در می آیند. لوله های درزدار به دو روش جوشکاری زیرپودری (SAW) و جوشکاری مقاومت الکتریکی تولید می شوند. با توجه به روند ساخت لوله درزدار میزان تحمل فشار در لوله درزدار نسبت به لوله بدون درز کمتر می باشد.
کاربرد لوله درزدار
لوله درز دار جهت تولید انواع پروفیل های ساختمانی ، لوله های شوفاژی ، لوله های گازی بیشترین استفاده می شود.